dinsdag 23 april 2013

Toertocht

Zoals ik al schreef heb ik zondagmiddag mijn 50e verjaardag alvast gevierd met een aantal dinnetjes. Op basis van wat opmerkingen had één van hen al min of meer geconcludeerd wat we gingen doen, namelijk een Solex tocht. Dat leek me wel toepasselijk, immers zowel ik als die Solexjes stammen uit de jaren zestig. Daarnaast wilde ik eens wat anders dan scrappen of een workshop doen, maar had ik ook rekening te houden met wat iedereen aan zou kunnen. Bij het surfen over internet op zoek naar ideeen kwam ik toen al snel uit op een Solex tocht.

Zaterdag was ik al de keuken ingedoken om een Italiaans buffet bij elkaar te koken. We hadden twee soorten lasagne (zalm/spinazie en paddestoelen/blauwschimmelkaas), een koude pastasalade, een salade van rucola, basilicum, tomaatjes en buffelmozarella, een tomaat/basilicumsoep en drumsticks in een pikante tomatensaus. Als nagerecht had ik tiramisu gemaakt om bij de koffie af te sluiten met zelfgemaakte fudge. Ik heb me prima geamuseerd in de keuken:
Potten en pannen....

Lasagne in de maak

Italiaanse kipdrumsticks
En zondag was het heeeeel druk met e-mailen naar elkaar over wat er toch allemaal te gebeuren stond. Ik heb met een grote grijns alles zitten lezen. Onze ervaringsdeskundige had niet direct gunstige herinneringen opgedaan, dus zij kwam met recht met knikkende knietjes ;-)

Ik had Edwin gevraagd om erbij te zijn totdat we daadwerkelijk op pad gingen, zodat we ook foto's van onszelf hadden terwijl we aan het opletten waren. En hij heeft zich flink van zijn taak gekweten, kijk maar:
De ontvangst bij restaurant Vroeg

Beginnen met koffie/thee

Het cadeau van de meiden

Een taart met als vulling tips en geld voor onze reis naar Australie en Nieuw Zeeland! Zo leuk!      


 

Tja, wat zullen we daar nou eens van zeggen....

Passen van de leren jassen

En uiteraard een groepsfoto, compleet met ons vervoermiddel.

Ernstige gezichten bij de uitleg.

En dan de Solex aan de praat zien te krijgen...

Klaar voor vertrek!

Onderweg in het mooie Utrechtse landschap.

En nog een fraaie actiefoto


We hebben een heel leuke tocht door het Utrechts landschap gemaakt met onderweg nog een stop voor koffie/thee met huisgemaakt appelgebak. En ook dat viel zeer in de smaak :-D

Meiden, ik kijk terug op een heerlijke dag met jullie! Het lijkt me ontzettend leuk om het nog eens een keer met de complete groep over te doen. En hopelijk staan dan de fruitbomen wel in bloei!

2 opmerkingen:

  1. Het was een geweldige dag! De foto's zijn top, echte actiefoto's! Ik zeg: nog een keertje doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zeg: Wanneer? Maar dan deze keer met zijn allen!

    BeantwoordenVerwijderen