donderdag 12 juli 2012

De laatste ronde

Helaas, helaas, met Count Up 15 is er een einde aan deze wedstrijd op het forum van Scrapdelight gekomen. Gelukkig wisten de dames van het Challenge Team nog wel een gedenkwaardige lijst van eisen bij elkaar te verzinnen....Kijk maar:
' Juni zal voor het grootste deel van de Nederlanders DE voetbalmaand van het jaar zijn, daarom:
- je gebruikt 15 cirkels op je LO, de bal is rond nietwaar?! (materiaal van de cirkels maakt niet uit);
- je gebruikt alleen de kleuren oranje, rood, wit en blauw (al deze kleuren!);
- het thema van je LO heeft te maken met sport (bij voorkeur voetbal );
- in je titel verwerk je een uitspraak van Cruijff (of je titel is een uitspraak van Cruijff);
- En omdat goud, zilver en brons de kleuren van het eremetaal zijn: gebruik je drie embelishments in 1/2 of 3 van deze kleuren.
- Ja, en 15 foto's natuurlijk
'
Nou, daar kan je wat mee toch? We waren nog maar met zijn drietjes over en daarvan was Sylvia het snelste met haar inzending. Nicolette en ik hadden toch duidelijk wat meer tijd nodig, zeg maar tot ongeveer vijf minuten voor de deadline...
Ik wist al vantevoren dat ik voor CU 15 foto's van het raften in Australiƫ wilde gebruiken (kwam dat even mooi uit met het thema van deze ronde ;-), maar dan nog verder...Uiteindelijk leverde de bovenkant van een vlaaiendoos de broodnodige inspiratie toen iemand op mijn werk trakteerde voor haar verjaardag. Die was nl oranje met een rood/wit/blauwe band vanwege de EK. Dat was dus een EUREKA momentje voor mij :-D Afijn, kijk maar naar onderstaande foto's van mijn bijdrage:

Uitspraak van Cruyff op de voorkant van de LO

En als je die openklapt, zie je dit

Vooraanzicht van de binnenkant

De waterval met vijf foto's

En een collage van de waterval steeds verder geopend. 

Op het oranje stukje met daarop 'Tully River' staat de route die we die dag geraft hebben. Uiteraard hebben we een paar keer in het water gelegen, anders heb je niet echt geraft ;-)
Oh, en die uitspraak van Cruyff heb ik gekozen omdat we met onze boot vast kwamen te zitten tussen de rotsen. Onze gids Elias had de stroomversnelling niet goed 'gelezen' en dus niet op de juiste manier de boot de stroomversnelling ingestuurd. De enige manier om dan weer los te komen is met zijn allen op en neer springen in de boot, ook wel 'sex on the boat' genoemd. Ik laat het aan je eigen fantasie over waarom ze het zo noemen ;-)

Dames van het Challenge Team van SD, dank voor jullie inspiratie waardoor ik flink gevorderd ben met mijn album over onze reis door Australiƫ. Mag ook wel, daar waren we in 2005......

Tot laters,

Monique

4 opmerkingen:

 1. Hij is gewoon geweldig! Zo knap hoe je alles hebt weten te verwerken op een originele manier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bloos bloos! Dank voor het compliment, ik ben er ook erg content mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zeg dat heb je super knap gemaakt, vroeg me al af hoe je 15 foto's moet gaan verwerken op een LO, maar mijn complimenten hoor, superdepuper !!!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem inmiddels in het echie gezien en hij is inderdaad TOP! Je bent overigens de terechte winnaar van deze wedstrijd hoor!
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen