zaterdag 16 november 2013

Mijn collega's....

Gelukspoppetje
Van elke collega één
Goede reis gewenst!

Ik heb gisteren echt in een deuk gelegen! Om de haverklap drentelde een collega, soms twee of drie, mijn kamer binnen met een of andere vage smoes. En op een gegeven moment kwam dan de aap uit de mouw, ze hadden een gelukspoppetje om ons een voorspoedige en mooie reis te wensen. Toen ik weg ging naar een afscheidsborrel (drie collega's hadden andere banen gevonden) kwam ik daar ook collega's van een andere lokatie tegen. Ik ben uiteindelijk maar met twee handen tegen elkaar een soort bakje gaan vormen, want het regende gelukspoppetjes!

En ik kreeg ook nog een heel leuke kaart met de tekst 'We blijven altijd bij je, ook als je even weg bent'.

En dat allemaal stiekem achter mijn rug geregeld zonder dat ik het in de gaten heb gehad. Soms is het een zegen om naïef te zijn ;-)

Overbodig te zeggen dat ik het niet alleen heel erg gewaardeerd heb, maar me ook heel gewaardeerd voel. De poppetjes gaan meereizen en ik ga er de nodige foto's van maken!

Dank je wel collega's! Tot 17 februari 2014 ;-)

2 opmerkingen:

  1. Wat lief van je collega's. Maar begrijp ik nu dat je laatste werkdag van het jaar er al opzit? Ben geloof ik even kwijt wanneer het avontuur gaat beginnen (bloos)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Morgen! Onze vlucht vertrekt om 14.40 Dus nog 1 nachtje slapen! We kijken er gelukkig helemaaaaaal niet naar uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen