zaterdag 11 mei 2013

Sara en mijn afdeling

Ik was jullie nog een logje over mijn verjaardag vieren op de afdeling schuldig. Dat heeft helaas wat langer geduurd dan gedacht, ik heb het nogal druk gehad met mijn verjaardag vieren ;-) En dan zijn we 5 mei ook nog heerlijk op stap geweest in het Twentse landschap (waar ze toch merkwaardige verkeersborden hebben) dus van bloggen is het niet echt gekomen. Tijd om dat in te halen!

Ik fiets eigenlijk altijd samen met een collega die in de buurt woont naar het werk, uitgezonderd woensdag en vrijdag omdat hij dan eerst gaat joggen. Ik keek er dus niet vreemd van op dat we vrijdag niet samen zouden fietsen. Tja, ik ben inmiddels 50, maar ik kan nog altijd redelijk naïef zijn en had dus niet bedacht dat hij wel eens eerder op het werk zou kunnen zijn bij wijze van welkomstcomité, samen met nog twee andere collega's. Eén daarvan was echt supervroeg opgestaan, normaal is ze er niet voor negen uur, nu was ze er al om kwart over zeven, compleet met camera! En dan krijg je dit soort foto's:

Mijn collega's zijn nogal redelijk over the top gegaan met het versieren van de afdeling, mijn kamer en mijn stoel. Boven zien jullie al wat van de afdeling, hieronder mijn kamer en nog wat meer foto's van de afdeling....
Een geheel zelf gemaakte Sara!

En van alles is versierd....

Maar het kan altijd uitgebreider, zie hier de hindernisbaan in mijn kamer....

Ik heb echt enorm genoten van alles!

Omdat ik 50 worden bijzonder vind, ben ik deze keer zelf ook creatief geweest en heb ik zelf het lekkers voor bij de koffie gemaakt:
Ook de koffietafel was versierd met Sara vlaggetjes!
Het lekkers, bonbons en dadelcake
Zelfgemaakte bonbons, de basis is gemaakt volgens dit recept

En ik ben ontzettend verwend door mijn collega's met een geweldige bos rozen, een mandje met vijf heeeeeerlijke kaasjes, een fles smakelijke wijn voor bij de kaasjes en als klap op de vuurpijl een cadeaubon van Scrapdelight met een heel leuk bedrag! Ik heb in ieder geval een fantastische workshop op het oog, waarvan ik heel erg hoop dat ie gepland wordt op een dag dat ik kan....Het is een mixed media project met o.a. computeronderdelen en laten mijn collega's nu heel veel gebruik maken van computers voor bv allerlei ingewikkelde berekeningen. Als ik die workshop kan doen, wil ik het eindresultaat op mijn kamer hangen. Vind ik wel toepasselijk :-)

Yep, ik ben een echte bofbips! Ik heb me zelden zoooo jarig gevoeld! Collega's, dank jullie wel voor een geweldige verjaardag!


3 opmerkingen:

 1. Geweldig Monique, al die verassingen op deze speciale verjaardag. Zie weer een leuk scrapboekje groeien !!!
  En dat verkeersbord, helemaal geweldig. als iemadn dit verteld had zonder foto had ik het niet geloofd.
  Fijn dat je zo'n mooie verjaardag hebt gehad, volgend jaar is het weer minder moet je maar denken !!!
  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en creatieve afdeling waar jij werk zeg! Ze hebben goed uitgepakt voor je :-) Ook wel leuk om zo eens te zien hoe je werkomgeving er uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er super leuk uit zo, lieve collega's hoor.

  BeantwoordenVerwijderen