donderdag 14 maart 2013

Oooo zoooo langzaam....

maar zeker begint mijn gewicht te dalen. Gisteren was er weer een pondje af, waarmee ik nu dus 'nog maar' 77,2 kg weeg. Omdat ik qua beweging/sporten en calorie intake goed zit, hebben Esmeralda en ik gekeken naar waar verbetering valt te behalen qua voeding. Op zich scoor ik daar goed en zit ik met alles in de groene zone, maar in verhouding krijg ik wel veel koolhydraten binnen. En dat kan een reden zijn dat ik zo weinig afval.

Ik ga de komende tijd dus proberen te ontdekken hoe ik dat kan verminderen en toch voldoende calorie├źn kan binnenkrijgen. Voorlopig wordt dat voor vandaag al een aardige klus heb ik net via de eetmeter van het voedingscentrum ontdekt....Ach, al doende leert men. Toch?

5 opmerkingen:

 1. Laat je niet afschrikken dat er nu "maar"een pondje af is, als dit iedere week zo doorgaat is er aan het eind van het jaar niets meer van je over.
  Succes verder met je programma !!!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar Monique. Koolhydraten zijn bij mij ook vaak de boosdoener..... Ik heb nog wel een recept voor kwarkbroodjes zonder koolhydraten als je interesse hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zeker interesse Sandra! Lijkt me lekker en is een mooi alternatief.
  En Ria, ik laat me niet zo snel afschrikken, maar als ik zie hoe mijn broeken nu al slobberen had ik meer verwacht. Misschien een gevalletje van 'wishful thinking' LOL

  BeantwoordenVerwijderen