vrijdag 18 mei 2012

Foto's van het feestje

Belofte maakt schuld, ik zou nog wat foto's van het feest van mijn ouders op mijn blog zetten. Ik ben bezig met een steralbum om een aantal foto's in te verwerken en ik heb daarom een tweetal collages gemaakt:Hier zie je o.a. mijn vader en mijn broer de planning van de middag en avond doornemen (linksboven), de oudste zus van mijn vader speechen (tweede foto van rechts) en de reactie van mijn ouders als ze in de gaten hebben dat ze kaartjes voor het concert van André Rieu krijgen (rechtsboven). Verder wat sfeerfoto's van het buffet, de visite en de lokatie.


En op deze collage zie je mijn ouders toosten op hun huwelijk, de diverse cadeaus (rechtsboven) en het dank je wel cadeau voor de gasten (bovenste rij, de tweede foto van rechts).

En de cadeaus vielen bijzonder in de smaak! Als aanvulling op het concert kregen ze van de familie een driedaag arrangement in kasteel Vaeshartelt. De eerste dagen kreeg ik zo ongeveer iedere dag een update van wat ze nu weer allemaal gingen doen in Maastricht. Volgens mij hadden we ze wel een week daar kunnen onderbrengen ;-)
Nu nog afwachten of hen dan mooi (lees droog!) weer gegund is. Ik kan veel regelen, maar nou net dat niet!

Tot laters,
Monique

2 opmerkingen:

  1. Nou Monique dat ziet er super gezellig uit, kan me voorstellen dat je ouders genoten hebben van deze dag.Veel succes met je steralbum.

    Groetjes Ria S.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat ze zo genoten hebben!! Het ziet er in elk geval heel gezellig uit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen